Blog
Blog

SIRALI OTOGAZ NEDİR?

SIRALI OTOGAZ NEDİR?
SHARE NEWS
Added Date : 27 12 2018

Sıralı Otogaz Nedir?

Uygun fiyatlı araç kullanımı, sıralı otogaz sistemi ile mümkün olur. Sıralı otogaz sistemi benzin kullanımını azalacaktır.

Aşağıda verilen detaylar üzerinden sıralı otogaz hakkında bilgi alabilirsiniz. Sıralı otogaz nedir, avantajları nelerdir gibi soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

Sıralı Otogaz

Merak edilenlerin cevaplanması ile benzin dışında geliştirilmiş olan bu sistemin avantajlarını göreceksiniz. Sıralı otogaz LPG sistemi, farklı noktalardan elektronik sıralı enjeksiyonlu montajın yapıldığı otogaz sistemi olarak tanımlanmaktadır.

İlk sıralı sistem;

1996 yılından sonra yapılan üretimlerin çoğunun sıralı sistem üzerinden yapıldığını söyleyebiliriz. Yakıt sisteminin sıralı olması, teknolojinin önemli özellikleri arasındadır. Enjeksiyonlu araçlarda yakıt sistemini kontrol eden, elektronik kontrol ünitesi bulunmaktadır. Bu sistem, yani ECU, aracın yakıt verilerini alacaktır. Halk arasında bu sisteme ‘‘beyin’’ diye de hitap edilmektedir. Beyin aracın yakıt verilerini aldıktan sonra silindirde yanmayı sağlayacaktır.

Dönüşüm kitlerinin sıralı olarak çalışması ile otomobil üreticilerinin LPG dönüşüm kiti alanında büyük gelişmelerin yaşanması sağlanmıştır. Sıralı otogaz sisteminin oluşumunun kaynağının bu olduğunu söyleyebiliriz.

  • Teknolojinin de gelişimi ile birlikte, enjeksiyonlu olan birçok aracın otogaz dönüşüm montajının yapımının mümkün olduğunu söyleyebiliriz.

Güvenilir bir şekilde dönüşümün gerçekleşmesini istemeniz durumunda, bizimle iletişime geçebilirsiniz. Hizmetimizden en uygun fiyatlar ve avantajlarla yararlanabilirsiniz.

Araçlara Sıralı Otogaz Nasıl Yapılır?

Sistemde bulunan benzin enjektörlerinin yanına gaz enjektörlerinin yapılır. Araçta olan ECU, yani elektronik kontrol ünitesi çıkış verilerinin alınması için araca yeni gaz elektronik kontrol ünitesinin bağlanması sağlanır.

Bağlantının ardından, kalibrasyon yapılır. Sistemin devreye girmesi için kalibrasyonun yapılması şarttır.

Kalibrasyondan sonra aracın gaz ile çalışması söz konusu olacaktır. Yol kalibrasyonu; 2.000, 3.000, 4.000 devirlerinde yanma oranları ayarlanarak, montaj işlemi tamamlanır.

Sıralı otogaz nasıl yapılır sorusunun cevabı, bu şekilde verilecektir.

  • Firmamız tarafından erişebileceğiniz Sıralı Otogaz Hizmeti;
  • Sıralı Plug and Drivev LPG Kiti
  • Sıralı Direkt Enjeksiyon LPG Kiti
  • Sıralı Sequent 32 LPG Kiti
  • Sıralı Plug and Drive CNG (Doğalgaz) Kiti şeklindedir.

Yukarıda verilen hizmetlerden yararlanmak adına iletişim kanallarımızı kullanabilirsiniz.

En Uygun Sıralı Otogaz Hizmeti

Firmamız aracılığıyla ulaşacağınız bu hizmet, piyasadaki en uygun fiyatlar ile sizlere ulaşıyor. Alanında profesyonel ekibimiz en güvenli şekilde dönüşümün yapılmasını sağlayacaktır. Yetkili kişilere ulaşarak otogaz hizmetini talep edebilirsiniz.

Elde ettiğiniz bilgilerin beraberinde, gönül rahatlığı ile sıralı otogaz hizmeti talebi oluşturabilirsiniz.

Blog Archieve
Whatsapp