Blog
Blog

NEDEN BRC? DİĞERLERİNDEN NE FARKI VAR?

NEDEN BRC? DİĞERLERİNDEN NE FARKI VAR?
HABERİ PAYLAŞ
Eklenme tarihi : 27 12 2018

Piyasada çok sayıda LPG dönüşüm markası var, ancak garantili olarak sıfır araç sunan otomobil firmaları sadece BRC ile çalışıyor. Bunun sebebi nedir? Neden BRC, diğerlerinden ne farkı var.?

BRC otomotiv firmalarına LPG ve CNG dönüşümü için gerekli orijinal ekipmanları üreten bir dünya markası.
2A Mühendislik BRC’ nin Türkiye Tek yetkili distribütörü olarak aynı misyonu ülkemizde sürdürüyor.
Bu nedenle ülkemizde otomobil firmalarının alternatif yakıt projelerine ayrı bir önem veriyor ve bu çalışmalara, ekipman temin ediyor, teknik destek, montaj ve servis hizmetleri sağlıyoruz.
Avrupa’ da olduğu gibi ülkemizde de otomobil firmalarının BRC’ yi seçmeleri bir tesadüf değildir.
Yaygın bir servis ağı, otomobille teknolojik uyum gösteren gelişmiş ileri teknolojiye sahip ekipmanlar, satış sonrası teknik destek, eğitim ve hızlı bir lojistik hizmet ülkemizde 2A’ nın tercih edilmesini sağlayan başlıca nedenlerdir.
Ülkemizde sıfır kilometrede garantili LPG’ li araçların pazara sunulmasında önce TOFAŞ FIAT’ la yola çıktık. Sıfır araçlara LPG dönüşümünde FIAT servislerine teknik destek ve lojistik hizmetleri verdik. Bunu CHEVROLET, PROTON, DAIHATSU ve HYUNDAI izledi. Arkasından 4 yıldan beri Japon devi HONDA ile çalışıyoruz. Şimdi sıra FORD’ ta.. Sıfır kilometrede FORD garantili LPG’ li FORD FOCUS’ lar pazarda boy göstermeye başladı
Otomobil firmalarının LPG’ li araçlara benzinli araçlarla aynı garantiyi vermeleri otogaz sektörüne büyük katkı sağlamıştır. Bu uygulamalar LPG’ den tedirginlik duyan insanlara güven vermiş, bu markaların dışındaki araç sahipleri de gönül rahatlığıyla LPG dönüşümünü tercih etmeye başlamıştır.
Otogaz sektörünün önünü açan bu yaklaşımlarından ötürü sözkonusu otomotiv firmalarına, destek veren otogaz dağıtım firmalarına teşekkürü bir borç biliyoruz.
Ürün kalitemizle, yaygın servis ağımızla bu oluşuma katkıda bulunmaktan bizde 2A olarak büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz.
Ekonomik ve çevreci bir yakıt olarak LPG’ yi düşünen insanlarımıza da marka tercihlerini yaparken sadece fiyata bakarak değerlendirme yapmamalarını, daha sonra pişmanlık duymamaları için otomotiv firmalarınca onaylanmış ürünleri tercih etmelerini önemle duyuruyoruz.

Blog Arşivi
Whatsapp