Blog
Blog

BRC Alırken De Kullanırken De Kar Ettiriyor

BRC Alırken De Kullanırken De Kar Ettiriyor
HABERİ PAYLAŞ
Eklenme tarihi : 17 06 2019

BRC Alırken De Kullanırken De Kar Ettiriyor

Dizel araçların insan sağlığı ve çevre üzerindeki olumsuz etkileri nedeniyle birçok araç  üreticisi günümüzde LPG li araç üretimine ilgi göstermeye başladı. Araç sahiplerine birçok yönden büyük fayda sağlayan LPG'li araçların çevre dostu olduğu açıktır. Günümüzde birçok LPG dönüşüm hizmeti veren marka vardır. Ancak sık sık BRC alırken de kullanırken de kar ettiriyor gibi farklılıkları duymuşsunuzdur. Peki neden BRC diğer markalardan bu kadar farklı görülüyor?

BRC Türkiye CEO'su Kadir Örücü “Birçok Avrupa ülkesinde dizelin yasaklanmaya başladığını bildiren otomobil üreticileri için Dünya Sağlık Örgütü özellikle uzun yıllar dizel araçlardan yayılan gazların ve zararlı maddelerin tanıtımını yapmıştır. Bu zararlı maddeler astım ve KOAH gibi birçok hastalığa, özellikle de solunum ve kardiyovasküler hastalıklara neden olmaktadır. Bunun yanı sıra doğaya ve insanlara dizel yakıttan gelen hasarın, BRC markası tarafından en üst seviyede onarılacağının garantisini vermekteyiz” şeklinde konuştu.

BRC Kar Ettirir

Ülkemizdeki 5 milyon sürücü LPG’den yana seçimini yapmıştır. Aynı bütçeyle ekonomik bir araca sahip olmanızı sağlayan BRC teknolojisi, bakım ve servis masrafları tarafından biraz yüksek maliyet istese de sağlığınız için rakiplerinden daha üst bir teknolojiyi sizlere sunmaktadır. Sunduğu kalite ve uzun ömür ile rakiplerine oranla sizlere daha çok kar sunduğunu söylemek mümkündür. Ayrıca BRC Platinum kiti ile şuanda 3 yıllık kit garantisi veren tek markadır.

Neden BRC? Diğerlerinden Farkı Nedir?

BRC, tüm dünyadaki tüketicileri iyi tanıyan ve memnun olan bir İtalyan markasıdır. Uzun yılların tecrübesine sahip güçlü bir şirketin desteğine sahiptir. Tüm otogaz ekipmanlarını tek başına üretmektedir.

Türkiye genelinde 270'den fazla bayi ile otogaz sektöründe 24 yıldır deneyime sahiptir. BRC Türkiye'nin tek yetkili distribütörü olarak çalışmaktadır. Ülke genelinde geniş bir servis ağı vardır. İşte bunun için sık sık BRC alırken de kullanırken de kar ettiriyor sözlerini sık sık duymaktayız.

2A Kalite sloganıyla çalışmakta ve müşteri memnuniyetini üst seviyede tutmaktadır. BRC kalitesi müşteri tarafından her zaman taktir edilir.

LPG ürünlerinin dönüşümüne yönelik tek bir marka olarak her zaman hizmet vermektedir. Farklı markalardan oluşan hibrit bir seti yoktur. Yani her parçasını kendi üretmektedir. Garantilidir. Tüm ürünler Avrupa Birliği ECE R 67-01 normlarına uygun olarak yapılmaktadır.

Orijinal otomobil kabloları kurulum sırasında kesilmez. Bu da yine kalite farkını göstermektedir.

Otomotiv teknolojisi ve Avrupa Birliği düzenlemelerine uygun olarak, motor bölmesindeki tüm bağlantılar hem elektromanyetik uyumluluk (EMC) hem de IP-54 sınıfı contalı özel konektörlerle yapılmaktadır. BRC ürünleri bu gereksinimlerin tamamını karşılar.

BRC gaz enjektörleri, benzin enjektörleriyle aynı prensipte çalışır ve E4 sınıfı otomobilleri dönüştürmek için veya hatta doğrudan yakıt enjeksiyonlu LPG enjeksiyonu için son derece hızlı tepki süreleri sağlar. Bu tür özellikler ve kalite normları ile BRC alırken de kullanırken de kar ettiriyor haberleri her geçen gün doğrulanmaktadır.

Blog Arşivi
Whatsapp